det är väl okej

nu sover barnen och jag har tänkt att sova. det är fredag och klockan är halv 11 på kvällen och jag har faktiskt tänkt att gå och lägga mig väldigt länge. är_så_trött_hela_tiden. men imorgon ska jag ut så det måste jag vara pigg och så till. ska bli så kuuullttttt. wi. jaaaa.

hade inget att göra ikväll när barnen somnat och det fanns inget på tv och jag hade inte lust att socialisera mig på facebook direkt. så jag tänkte att jag skulle utforska allt i köket! sagt och gjort, testade varsin skål med alla olika frukostflingor (cookie crisp var roligast), chips och diverse yoghurt-efterrätter och ostar. DET var faktiskt kul.

och så kom jag på en sak. när jag var liten så var jag den som älskade sallad och oliver och soltorkade tomater och att köpa jävligt mörkt fullkornsbröd istället för vitt tunnbröd som alla andra köpte. jag tyckte inte om godis, (blev mätt och äcklad efter 3 bitar som jag åt under 2 timmars tid), chips och liknande saker som alla andra tyckte om, utan bönade och bad till mamma att vi skulle ha grönsaker och dipp istället för-att-det-är-så-mycket-godare-snälla-snälla. okej. visst.

nyss testade jag att äta frosties (kommer ni ihåg?) och det enda jag kan känna smaken av är hur jag som liten skitunge blev så hemskt äcklad av den söta smaken i någonting som inte alls skulle vara sött. tyckte jag. och nu när jag kom till london är det första gången jag ätit nutellamackor frivilligt. ganska äckligt men kul på något sätt.

och nu, såhär i dagens läge, är jag exakt likadan. fast helt tvärtom. jag älskar fortfarande min sallad och mina oliver och börjar hyperventilera när jag ser små kids som häller i sig socker i de mest konstiga former. jag vet inte vart jag vill komma någonstans, men jag antar att det är hälsofreaket i kombination med chokoholicen i mig som försöker vänja sig vid att världen är så jäkla brutalt äcklig på vissa sätt. och människors matvanor. men det är väl okej.

Annonser
Tidigare inlägg
Följande inlägg
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: